BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Friday, 25 February 2011

HEHE ,
niyy my bestiee :)
name dye fieyza ,
age 4teen :)
dye niyh baekk sesangatt ,
dye suke tolong aku kalaw akuu de masalah ,
or time aku tengah badmood ,
dye suke sangtt amek berat pasal membe2 dye ,
akuu sygg sangtt katt dyee dohh ,
coz dye da bnyk help akuu time akuu ade prob :)
fieyza niyy takk suke membe dye sedih2 tawuu :)
dye mezty nak tawuu masalah kitowng ,
kalaw tak dapatt , mezty dye nakk tawuu gakk ,
hahaha ,
whata kind of this girl yeahh :))
aku syggg dye gile babeng !
dye je aku rase membe aku yang baekk wat mase skunk niyh ,
membe aku yg laen plak ,
manee sukee katt aku dohh :')
butt aku tak kesahh ,
tu suke aty dorang lahh kann ,
bia ar dorang tak suke akuu ,
janji akuu tak wat dorang saked aty ,
and janji aku tak benci kawan kawan akuu :)
lanx arr akuu nanges air mate darah sekali ponn ,
but hope sangt2 kawan aku yg dulu ,
yang aku kenal , yang aku SAYANGGG sngtt ,
ade balekk one dayy :')
hehh ,
haha , fieyzaa !!
lupe lakk :)
one more ,
dye niyhh kalaw badmood suke cakap men lepas jee tawuu :D
so sape yg baruu kenal dye tuhh ,
saba je arr ,
amek tawu siket bout dye niyhh ,
haha , but law dye happy , macam tak ingt dunie :D
aku suke law dye epy , x suke law dye badmood ,
x cunn nnty membe aku niyy ,
hehehe ,
aku sygg kauu dohh !!
thanxx cozz selame niyy kau da bnyak tolong aku ,
amek berat pasal akuhh ,
lagy pon ,,,
takde owg laen dahh dalam idop aku niyhh ,
yang betol2 syg kan akuhh :')
hurmm ~
ehh ! however !!
aku harap dye nan pakwe baru dye ,
KEKAL FOREVERR !!!!
iluvyou <3

- F.I.E.Y.Z.A - :DD

Wednesday, 23 February 2011

ERRR !!
akuubenciigileeenakkmamposssskattkauulahhcibaiiii !!!
kauu niyhh ! akuu ingt kann baek lahh sngtt !
sebab akuh daa knal nan kauu ponn LAME dohh !
tapy akuu still tatau cannee kao punyee pangai !!
erghh !
akuu baruu tahuu yg perangai kauu niyhh macam bangangg !!
muke je lawaa baekk sopaNNNN lahh KONONNN !
tapy katt belakang akuhh ,
kao mengedikkkk !! ngadee2 !! macam HARAMM !!
siall larhh kaoo dohh !!!
akuu da lamee nak SOUND kauu ,
tapyy naseb baek laaa kaoo kawan akuhh ,
tapyy KALAW akuhh daa mmg taa BOLE SABAA dahhh !!!
akuuu PROMISE !!
sound kaww ABES ABESS !!
dahh adeee sendiri pUnYe !
nakk OWGGG LAENN punye gakkk !!
babii lancaww !!
akuhh da lamee sabaa nan kaoo weyhh pompuan !
lameeeeee gileeeeeeeee !!!
tapyy kauu still takk paam akuhh !
aku mara ponn kauu macam ORANGG BODOHH !@
TAA TAWU PAPE !!
kannn bengongg tuhh ,
akuu takk suke kauu MENGEDIK dngn ........ akuhh !!
akuhh BENCI LAHHHH !
aku takk penah ponn nakk mengedikk nak BALAK KAUU !!
tapy yang kauu mengedik tunjuk pangai ngade2 tuhh pesalll hahhh !!!!!
kauu takk pikir kee aty akuhh !!
kauu adee OTAKKK pk laaa bodohhh !!
WTF !!!
tapyy kauuu stilll macam babii !!
akuu takk tawuu nakk wat pe dahhh !!
POMPUAN NIYH TAK SEDARR DIRI BETOLLL !
akuu tawu lahh kauu tuu CUN !!
SOO ! sape2 ponn kaww leyy dapatt KANNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
erGHhhHhhhhhhhHHHH !!!!!!!!!!
ishhh !
rase nak tampaa muke kauu ponn adee gakk !
makin lame makin MELUATTT AKUU nan perangai kauu ,
dulu KAU SKEMAAA !!
skunkkk !!!
WTH ?!
sukee cary pasal !! , GEDIKK !! , suke covercunn !! , pastuhh !!
TERGEDIK GEDIKK nan balak orgg !!!
KAU PIKIR BOLE TAKK !!
KAUU PIKIR SIKETT PERASAAN GF GF DORANGG YANG KAUU TERGEDIK GEDIK KAN TUHH ! sampaii nakk NOMBOR fonn sekalii tuhh !
wahhh !! HEBAD KAUU !!
kauu niyh , patut lahh ramai owg ta suke !
kauu pk laaa atyy kitowang niyyhh !
bile kauu mengedik kat BF orgg !!
ERGHHHH !!!!
tapy kalaw pompuan pegy kat BF kauu ,
tawu lakk MARAH ! JELEZ !
BOdOhHhH punyee oranggg !!!!!!!!
akuu sabaaa je weyhhhh !!!!!!!!!!!
aku harap kauu BERUBAH !
meluatt nakk matiiiii aku tngok perangai kauuu !!
grrr !!!
WHAT THE FUCKKK !!
shittt !!!!!! -.-
................................................................

Sunday, 6 February 2011

HEISHH !
bengang gile gilee nak mamposs arh kat sume member aku dohh !
dorang tuhh suke sangat kongkong idop aku pesal ??
dorang MAK BAPAK aku ke nak atur kan sume nye hah ?
aku letak pic nie salah , pic tu ponn salah ,
pe masalah korang weyhh !!
kalaw aku takk letak pic aku ,
baek ta payah ade facebook ,
salah ke ?
kene tangkap POLIS ke kalaw letakk pic aku skunk nie ?
aku tawulahh korang tuhh ALIMM KANN !!!
korang takk suke aku letak pic tuhh ,
tuhh masalah korang lahh weyhh !
suke aty aku lahh nak letak pic ape ponn ,
bukannye salah ponn kan pic aku tuhh ,
korang sedap2 jea kan SOUND aku kann ,
cakap aku dahh berubah lahh ,
tulah , nilahh ,
aku nie GEDIK SANGAT ke dimate korangg !!!!
kalaw aku gedik da lame aku takk member nan korang dahh ,
aku ikot jea cakap korang sebab aku sayang nak mampos kat korang !!
KORANG FAHAM TAKKKK !!!
asal aku letak je pic nie korang kate TAK SUKA LAHH ,, GELILAHH ,
aku niee ape sangat kan kat mate korang ,
aku tawulahh korang takk suke aku weyhh ,
JUJOR je lahh ,
takk kann lahh pasal PIC aku kat FB tuhh ponn nakk kecohh ,
aku susah kan HIDOP korang ke ??
aku gune pic tuhh gune mak bapak korang punye DUITT ke ??
ary tuhh ikin sowh aku DELETE ALL picture aku yg dea takk suke ,
walauponn aku suke pic tuhh ,
BUTTT !!
disebabkan korang member aku ,,
AKU SAYANG KORANG ,
aku delete weyhh ,
aku wat tuhh sume sebab korang TAHUU TAKK !
aku sayang korang gilerr ,
aku takk suke lahh korang mengate aku ,,
nak jujur tu depan2 lahh ,
kalaw dahh BENCI , MELUAT sangat dengan aku nieyhh ,
HALAU LAHH , DELETE LAHH AKU FROM GRUP KORANGG OKAYYY ??
aku pelik lahh korang nie ,
aku takk ganggu idop korang ponn ,
korang kesah sangat pasal pic aku tuhh asal ?
boleh pulak korang kate pic aku tuhh macam pompuan gatal ??
HELLO ??!!!!
korang pkir aku takk sakit haty kee hahh ??
cube kalaw aku cakap camtuhh ,
tawu pulak korang marah aku ,
maki aku ,
aku tawulah korang lebih BAGOSS !!
dary aku ,, kannnn ,,,,,,
jujuo arr , aku takk berape suke nan pangai kowang sume ,
mmg lahh korang tegur ,, aku terime ,
tapy takk kann lahh sampai camnie ,
AKU RIMAS LAHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
korang ingat korang cakap aku pompuan gatal ,
korang ingat aku diam tuhh aku suke ?
aku takk ambek portt ??!!
asal pegy sekolah korang wat aku sedihh ,
aku tahan je nak keluarkan air mate niee ,
tak pe lahh demi korang kan ,,
sokeyylahh ,
tapy skunk niee aku takk tahan ,
sume kawan aku skunk dahh berubah lahh ,
jangan lahh cakap aku sorang je ,,
aku tngok korang ponn sume gedik gakk lahh ,
siket2 nak marah org ,
korang pk korang BAGOSS SANGAT lahh ??
aku malas lahh nak gado pasal mende nie je ponn ,
aku dahh FEDUPPP !!
erghhhh !
aku doa kan korang macam sia-sia jee dohh ,
korang pk aku nie sape ??
suke haty mak bapak kau je nak marah2 aku ??
kau ingat aku nie kecik agy ke ?
nak aturkan sume bende ??
GERAMM ARR AKU NAN PANGAI KOWANG NIEYHH !
setiap hary kalaw takk saket haty TAK SAHHH !!
lebih baek aku MATYYY je lahh kann ,
lebih bagoss !
takk de ar menyusah kan idop korang kann ,
aku dahh takk tawu lahh ,
suke aty korang lahh !!!!!!!!
aku fedappp !
erghh ! :'(

Wednesday, 2 February 2011

PERGHHH !!
aku geramm gilee ahh ngan kaww siall !!
pangai macam bojann !!
daa laa name ponn bojann !!
soooo ,,,,,,
MENGATAL JE LAHH KANN !!
mulott macam SIBAIIII !!
FUCK KAW ARH FALANCAW !
SHITT GUYY !
babii gilee ,,
bile aku sound tawu pulakk takk balas ,,
adooo !!
KECOTT BHAII !!!
dahh lahh mengaku diri sendiri BABI !
bengapp !
babi ponn takk terukk macam kaww laa bojann !!
ko pk AKU NIE APEE !
fundekk jee pangai kaww ,
heiHHHH !!!
kimakkkk eaaa ,,
seb baek aku takk block kaww budakk !!
kalaw takk mmg mamposs arr kaww ,,
tu ponn NASEB BAEK kaww jee tahuu !!
cibaIIII !!!
herghhhh !!! -.-

Tuesday, 1 February 2011

PERGHH !
bosann kowtt ..
x bestt arhh cuty sekolahh !!
bukannye watt pape pown ??!!
setakat giy MIDVALLEY atuk aku ponn takk herann !
HAHA ,
bosann meyhh ,
ahahh ,,
benci benci benci !
cozzz ,,,,
ary isnin minggu DEPAN !
haishh !
mamposs aku ,
kene dende nan cekgu ,
reason ?
aku takk pegy sekolahh 2 HARY meyhh ,
sekolahh tuhh RULES dea camm KELINGG tahuu ??
katee kalaw takk datang 3 hary ,, < 3 hari > !!
bawu kene denda ,
niee ,
baruu due haryy ouhhh !!!
dahh kene dende ,
sumpahh camm KELING !!
cakap takk supe bikinn doww ,
dahh lahh tuduhh aku pONTENG *
memandai jea cikgu nie ponn ,
whoaaa ,,,
PANASS !!!
ary isnin niee kalaw de perhimpunan ,
hurmmm !!!
memang aku kene pangel punyee lahh ,
depan orang ramai plakkk !!
FUNDEKK BETOL -.-
grrrrr !!
lantakk arhh ,
suke haty lahh !
aku kesah ape ?
cakap camm vavoon !
MALANGG !
huhh -,-

20/12/2010

Aduwhh !!

benci t0wl larhh ,,

ary ny taa psal2 kene marah ,,

patuu kene dende wif ayh aquw ,,



c0z aq ta bagi akq aq gune lapt0p ,,

haihh ,,

x reti sabaa t0wl laa kakk aquw tuhh -,-

da ar kene dende tr0k plak tuhh ,,

x leyh tit0w smpai k0wl 5 pagyy !!

heishh ,,

benci nyewhhhh !!



huhuhu ..

but aq n0 hal jerkk !!

bhahaha ..:D

skunk niey p0wn da pk0l 4 pagyy ,,

b0sann seyhh !!

malang t0wl la naseb aq !!

heishh -,-

heee :D

heee :D
:D

My Beloved Brother :)

My Beloved Brother :)
This is my beloved brother 4ever ,, i l0ve u s0 muchh syg !! eventhought kite x stay serumah ,, but i will love u 4 ever !! muahhh !!! :)

26/12/10

arghhh !!!
aq bencii gilew arh kat dax uwhh !!
aq taw laa kaw tuu cunn !!
butt taa yaa lahh nak tunjuk pangai B0DOH kaw tuhh !!
kaw suke2 je nak tud0h aq suke BALAKK kaww !!
pk aq BATAKK sangatt kee hahh nan balak kesayangan kaww tuhh !!
balak dye tuu ponn pangai gampangg !!
kaw pk aq suke kaw kee haa ??
CITEE LAMEE x yah la nak kec0h2 !!
kaw pk aq ni suke kacaw relationship owg ke haa ??
aq PALINGG BENCIII kacaw hubungan owg lenn !!
HELOO !!
aq dahh ad bf la weyhh !!
kaw ta ya laa nak bajedd2 nan aq plakk !!
kaw ingat aq kec0tt ke nan kaww !!
AQ TAK GOYANGG LAA !!
dah la kaw tuhh sy0k sendiri !!
patuu ckp aq plak yg SS !!
palee lut0tt kaw ahh !!
haishhh !!
aq benci kaww SANGAT SANGAT !!!
KALAW B0LEHH !!
I HATEE YOUU FOREVERRRR !!!!
SHITT ARGHHH !!
bodohh !!
len kali nk mengate ckp dpan dpan laa weyhh !!
x yaa la belakang2 !!
ERGHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!

HATEE K0RANGG BERDUEEE !!!
I HATEE YOUUU !!
AQ BENCI KAWW !!
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
TUHAN JE YANG TAWUU ,,
BETAPE BENCIII NYEE AQ KAT KORANGG !!
ARGHHHH !!
SIALLLL !!!!
AQ X KAN MAAFKAN KAWWW !!!
AQ BENCI ORANG YG SUKE SAKETT KAN ATI AQ !!
AQ BENCI KAWWWWWWWWWWWW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(